Termeni si conditii

Prezentul site cuprinde: texte, poze, baze de date, produse, logouri, orice fel de informatii, reclame, etc si consituie "continutul" site-ului www.artool.ro care  este proprietatea Companiei S.C. Archimina S.R.L. Folosirea de către dumneavoastră a conÅ£inutului site-ului constituie ACCEPTAREA condiÅ£iilor urmatoare ÅŸi vă obligă la respectarea acestora.

1. Definitii:
1.1. In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea intelesurile specificate mai jos:

SITE: pagini web apartinand S.C. Archimina S.R.L.  care se afla la adresa www.artool.ro, prin intermediul caruia UTILIZATORUL are acces la informatii si poate cumpara  produsele oferite de catre ARCHIMINA in cadrul magazinului virtual,informatii despre reteaua teritoriala deservita de reprezentantii zonali.

ARCHIMINA: societatea S.C. Archimina S.R.L. are sediul in ARAD,str.I.L.Caragiale nr 1, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J02/1562/1994 avand C.I.F.: RO6510041

UTILIZATOR: persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat TERMENII SI CONDITIILE prezentului SITE

CONTINUT: totalitatea informatiilor,care pot fi texte, imagini, preturi, logo-uri, promotii, oferte, animatii, filme, etc ce compun SITE-ul
 
COMANDA : document eletronic prin care cumpărătorul solicită achiziÈ›ionarea unor bunuri prezentate în oferta magazinului online www.ARTOOL.ro;
 
CONTRACT : comanda confirmată de către vânzător (confirmarea unei comenzi se poate face doar telefonic sau electronic).

UTILIZARE ABUZIVA: folosirea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii Companiei ARCHIMINA

2. Continutul Site-ului:
2.1. Informatiile publicate pe SITE sunt informatii de interes general despre brandul "artool" si despre firma ARCHIMINA, produsele comercializate de acesta, ale partenerilor sai cat si alte informatii considerate de ARCHIMINA ca fiind de de interes pentru UTILIZATORI.

2.2. Informatiile sunt puse la dispozitia UTILIZATORILOR in mod gratuit.

2.3. ARCHIMINA este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra SITE-ului, respectiv asupra designului si continurtului acestuia.

UTILIZATORUL are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale ARCHIMINA prevazute de legislatia in vigoare.

3. Limitarea raspunderii S.C. Archimina S.R.L.:

3.1. Raspunderea pentru continutul SITE-ului.

SITE-UL www.artool.ro este si un MAGAZIN VIRTUAL, astfel, UTILIZATORUL  are posibilitatea sa comande produse online.

3.2. Caracteristicile produselor prezentate pe SITE sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori iar ARCHIMINA nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.

3.3. Promotiile sunt valabile pe perioade limitate de timp, de regula mentionate, fiind valabile in limitele stocurilor disponibile.

3.4. De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe SITE cu titlu de prezentare, ele pot diferi de aspectul real al produsului in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori.

3.5. ARCHIMINA isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe SITE.

3.6. Orice problema cauzata de produsele sau serviciile prezentate pe SITE se va solutiona pe cale amiabila in termen de 15 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre UTILIZATOR.

3.7. ARCHIMINA nu raspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea TERMENILOR SI CONDITIILOR.

3.8. ARCHIMINA nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii SITE-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri publicate pe SITE.
 
PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Legea nr. 677/2001 care prevede protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata cu Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice obliga SC.ARCHIMINA SRL la administrarea in conditii de siguranta a datelor personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Obligativitatea furnizarii datelor cerute in formularul de inscriere este necesara pentru emiterea facturilor ( CUI sau CNP) precum si a livrarii coletului. Refuzul dvs. determina imposibilitatea onorarii comenzilor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate nici unui alt destinatar.Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.