Pentru a putea cumpara 

Pentru efectuarea achizitiilor de pe site-ul Artool trebuie sa va identificati daca aveti un cont creat, sau sa creati unul daca sunteti pentru prima datat in pozitia de cumparator.Pentru a crea un cont nou, accesati instructiunea 

Alegerea produselor

Folosind meniul din dreapta, navigati prin categoriile de produse. Se vor afisa produsele din categoria respectiva.Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dvs., apasati pe butonul "cumpara".

Cosul de cumparaturi

La adaugarea produselor in cos, veti fi directionat automat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea - prin actionarea butonului "Modifica" - sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate. Pentru a mai adauga produse in cos, puteti reveni la procedura mai sus mentionata.Finalizarea comezii presupune ca utilizatorul sa fie logat,daca are un cont,iar daca nu trebuie sa completeze datele de identificare.

Modalitate de plata si transport

Termenul de livrare al produseror cumparate de pe site-ul nostru si CARE SE AFLA IN STOC, se incadreaza intre 1 si 2 zile lucratoare din momentul inregistrarii si confirmarii comenzii.Plata se poate face prin Ramburs.Transportul asigurat cu firme de Curierat Rapid.Costul de transport este de 21 LEI.

La valori de peste 250 lei transportul este GRATUIT !

Preturile

Preturile din acest magazin virtual sunt cu TVA

Garantia produselor

La masinile electrice garantia produselor este de 24 luni.Produsele defecte care sunt in garantie se vor trimite la sediul firmei,insotite de factura sau Bonul Fiscal,urmand ca produsul reparat sau inlocuit sa  fie trimis pe adresa expeditorului.